Aanbod

Loopbaancoaching

Loopbaan

Loopbaancoaching draait om de vragen: Wie ben ik? Wat wil ik? en wat kan ik? En natuurlijk: hoe kom ik daar? De antwoorden op die vragen helpen je om in beweging te komen en helderheid te krijgen over jouw loopbaan. Zo kun jij weer vol plezier en vertrouwen keuzes maken die passen bij wie jij bent.

Life coaching

Lifecoaching helpt je om positiever te denken over jezelf en meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je gaat leven vanuit de overtuiging dat je de moeite waard bent en iets moois bij te dragen hebt aan jouw wereld. Je leert om zonder angst jezelf te zijn en keuzes te maken vanuit een gezond zelfbeeld. 

Disc en drijfveren workshop

DISC analyse

De DISC- en drijfverenworkshop geeft je meer inzicht in jezelf, je gedrag en je drijfveren.  Zo creëer je een helder beeld van het wat en waarom van jouw gedrag en ontstaat waardevolle informatie die je helpt om krachtig en vol zelfvertrouwen te zijn, zowel in je loopbaan als daarbuiten. 

Kennismaken?

Leuk! Ik kijk er naar uit om jou te helpen of je vraag te beantwoorden. Laat je contactgegevens achter en ik neem snel contact met je op.