Aanbod

Loopbaancoaching

Loopbaan

Loopbaancoaching draait om de vragen: Wie ben ik? Wat wil ik? en wat kan ik? En natuurlijk: hoe kom ik daar? De antwoorden op die vragen helpen je om in beweging te komen en helderheid te krijgen over jouw loopbaan. Zo kun jij weer vol plezier en vertrouwen keuzes maken die passen bij wie jij bent.

Life coaching

Life coaching helpt je om het goud in jezelf te ontdekken. Zo ga je positiever denken over jezelf en ontwikkel je meer zelfvertrouwen. Je ontdekt dat je iets moois bij te dragen hebt aan de wereld, vanuit jouw talenten. Je leert om zonder angst jezelf te zijn en om jouw goud te ontdekken én in te zetten.

Ontdek je talent!

Energiek

Ontdek je talent! is een 1-op-1 workshop die je inzicht geeft in jezelf, je talenten en je drijfveren.  Zo krijg je een helder beeld van jouw talenten en drijfveren en ontdek je door middel van een assessment welk goud er in je zit verstopt! Dat helpt om krachtige keuzes te maken en te groeien in zelfvertrouwen. 

Kennismaken?

Leuk! Ik kijk er naar uit om jou te helpen of je vraag te beantwoorden. Laat je contactgegevens achter en ik neem snel contact met je op.