Aanbod

Gratis oefening

Iedereen is wel eens onzeker. Maar wat als je voortdurend last hebt van onzekerheid? Of als je onzekerheid je tegenhoudt om keuzes te maken? Dan is het nodig dat jij van binnenuit ontdekt wat jij nodig hebt en wat belangrijk voor je is, zodat je zelfvertrouwen groeit. Benieuwd hoe jij meer zelfvertrouwen krijgt? In deze gave oefening ontdek jij het fundament voor jouw zelfvertrouwen.

Gratis Groeigesprek

Veel jonge vrouwen verlangen er, net als jij, naar om wat minder onzeker in het leven te staan. Maar hoe ontwikkel je eigenlijk meer zelfvertrouwen? In het groeigesprek ontdek je samen met mij welke stappen jij kunt zetten om te groeien in zelfvertrouwen. En ik deel meteen een aantal praktische tips met je, die je op weg helpen.

DISC- en drijfverenanalyse

Hoe goed ken jij jezelf? Weet jij wat je kwaliteiten en valkuilen zijn? Weet jij hoe jouw gedrag overkomt op anderen en wat jouw communicatie voor effect heeft op je omgeving? 

Met de DISC-en drijfverenanalyse krijg jij een compleet beeld van je voorkeursgedrag én het waarom achter je gedrag. 

Coachtraject

Voel jij je vaak onzeker over jezelf? Dat heeft alles te maken met jouw negatieve zelfbeeld! Wil jij graag leren om positief over jezelf te denken en blij te zijn met wie je bent?  Dan is mijn coachtraject heel geschikt voor jou. In 4 praktische en creatieve live coachsessies gaan we aan de slag met het opbouwen van een gezond zelfbeeld.