Talentenworkshop

Krijg meer inzicht in jezelf, je talenten en je drijfveren

Ontdek het goud in jou én ga doen waar je van gaat stralen!

Hoe goed ken jij jezelf?

Vraag jij je wel eens af: Wie ben ik nu écht? Waar ben ik eigenlijk goed in? Ben jij op zoek naar meer inzicht in jouw talenten. Wil je weten waar jij in uitblinkt?

Dan is het ontzettend tof als jij de tijd neemt om te schatgraven in jezelf. Want er is zoveel mooi talent in jou. Er is zoveel te ontdekken over jezelf. Over waarom je bepaalde besluiten neemt, waarom sommige situaties je superveel energie kosten en waarom jij je vaak laat tegenhouden om te doen wat je het liefste zou willen doen. 

Hoe meer inzicht jij hebt in jezelf en hoe beter jij jezelf kent, hoe effectiever je wordt. Je gaat stralen als je doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent, maar vooral ook als jij er écht in gelooft. Als jij je eigen kwaliteiten en valkuilen kent en begrijpt wat jou drijft, ben je beter in staat om keuzes te maken die bij je passen. Dat helpt je om met meer vertrouwen in het leven te staan. Daarom is het belangrijk om jezelf goed te kennen en te weten wie jij écht bent! 

Talentenworkshop

Een talentenworkshop geeft je meer inzicht in jezelf! Aan de hand van een analyse van jouw talenten en drijfveren krijg je meer inzicht in jouw talenten, in hoe jouw gedrag overkomt op anderen of hoe het komt dat je onder druk opeens heel ander gedrag laat zien. 

Vooraf aan de workshop vul jij online een vragenlijst in, de DISC- en drijfverenanalyse. Daarna heb je een één op één workshop waarin je een compleet beeld krijgt dat inzicht geeft in jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten. Samen gaan we daarmee aan de slag om meteen een actieplan te maken waarmee jij jouw volgende stap kunt zetten in de richting van je persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

Wat is een DISC- analyse ?

Een DISC- analyse geeft inzicht in je persoonlijke voorkeursgedrag en communicatie. Het geeft dus aan wat jij doet en welk gedrag jij laat zien. Daardoor begrijp je beter hoe jij het liefst samenwerkt en wat jouw talenten en kwaliteiten. Ook je valkuilen en uitdagingen worden zichtbaar in een DISC-analyse. Die kennis kun je dan gebruiken om jouw interactie met anderen te verbeteren. Bovendien is de DISC-analyse een mooie tool als basis voor je loopbaanontwikkeling en je persoonlijke groei.

DISC analyse
Voorbeeld DISC-analyse

Wat is een drijfverenanalyse

Een drijfverenanalyse gaat over het waarom van je gedrag. Je drijfveren geven weer wat je belangrijk vindt in je leven. Ze zijn de bril waardoor je naar de wereld kijkt. Je drijfveren geven daarmee richting aan je gedrag. Op basis van je drijfveren neem je, bewust of onbewust, besluiten voordat je in actie komt. Je komt namelijk pas in actie wanneer dat voor jou de moeite waard is. Daarom is het interessant om niet alleen inzicht te hebben in welke gedragsstijl bij je hoort, maar vooral ook welke drijfveren schuil gaan achter je gedrag.

Drijfverenanalyse
Voorbeeld drijfveren

De DISC en drijfverenanalyse schetsen zo een helder beeld van het wat en het waarom van je gedrag en zo ontstaat heel waardevolle informatie op basis waarvan je krachtige keuzes kunt maken. Wil jij ook meer inzicht in jezelf? Wil jij vol vertrouwen keuzes maken die passen bij wie jij bent en wat belangrijk voor je is? 

Dan is een DISC- en drijfverenworkshop echt wat voor jou!

Inzicht in jezelf helpt je bij het maken van belangrijke keuzes, zowel privé als in je loopbaan. Bovendien vergroot het je zelfvertrouwen

Yes! Jij gaat ervoor!

Jij vindt het heerlijk om je te ontwikkelen. Je vindt het interessant om meer inzicht in jezelf te krijgen, want jij wil graag de juiste stappen zetten richting jouw dromen en doelen. Je weet dat het hiervoor belangrijk is om beter te begrijpen welk gedrag jij laat zien en waar dit vandaan komt. 

Door de DISC-en drijfverenworkshop leer je weer hele nieuwe dingen over jezelf en ontdek je hoe je dit kunt inzetten ter bevordering van je persoonlijke groei en je loopbaanontwikkeling. 

Voor jou is deze workshop dus een mooie kans om nieuwe inzichten te krijgen én om te groeien in zelfvertrouwen. 

 

Dit krijg je:

Dit is je resultaat:

Deze vrouwen gingen je voor:

Investering:

De DISC- en drijfverenworkshop is een prachtige manier om meer inzicht in jezelf te krijgen. Bovendien helpt het je om je zelfvertrouwen te vergroten en met meer plezier keuzes te maken die goed bij je passen.

Jouw investering bedraagt éénmalig € 297,- vrijgesteld van BTW. 

Tip: in veel gevallen is het mogelijk om een DISC-en drijfverenanalyse te laten vergoeden door de werkgever via trainingsbudget of individueel keuzebudget. Informeer daar zeker even naar!

Meer lezen?

Ik schreef een blog waarin ik meer uitleg over de DISC- en drijfverenanalyse. Je leest het blog hier.

Ben je nieuwsgierig hoe een rapport van zo’n analyse eruit ziet? Hier kun je een voorbeeldrapport downloaden