Gratis coachgesprek

Ontdek jouw pad van onzekerheid naar zelfvertrouwen, zowel privé als in je loopbaan. 

Ben jij er klaar mee? Dat je jezelf voortdurend vergelijkt met anderen? Dat je niet jezelf durft te zijn op je baan? Vraag jij je wel eens af of je wel de juiste keuzes hebt gemaakt? Of je leven zoals dat nu is wel past bij wie jij bent? 

Je hebt al zoveel geprobeerd om je onzekerheid te overwinnen. Maar elke keer loop je er weer tegenaan:  het ontbreekt je aan zelfvertrouwen. Je vergelijkt jezelf vaak met anderen en maakt je druk over wat zij van je vinden.  

Zonde eigenlijk he? Want je bent nog jong en bevindt je in een periode van je leven die vol zit met kansen en mogelijkheden om jezelf als jonge professional te ontplooien. Een heel gave en bijzondere tijd in jouw leven die nooit meer terugkomt. Alleen jij hebt vaak het idee dat je er niet echt toe doet of dat je niet goed genoeg bent. Eigenlijk ben je heel veel bezig  met de dingen die jou onzeker maken. Met de keuzes die je maakt, met hoe jij functioneert ten opzichte van je collega’s, enzovoort. Daardoor kun jij niet genieten van je werk en twijfel je regelmatig aan jezelf.  En daar wil je vanaf!

Je wilt je niet langer laten tegenhouden door je onzekerheid over wie je bent, waar je goed in bent en wat je te bieden hebt. Je ben er helemaal klaar mee dat je voortdurend negatieve gedachten hebt over jezelf. Het wordt tijd dat jij meer zelfvertrouwen krijgt! Dat je beter weet wie je bent, waar je goed in bent én vooral dat jij vol vertrouwen jezelf durft te zijn en te laten zien. Zowel op je werk als daarbuiten.

Ik ga graag met je in gesprek over hoe jij dat kunt realiseren in een gratis en vrijblijvend coachgesprek!

Tijdens dit coachgesprek ontdek jij welke stappen jij kunt nemen om je onzekerheid te veranderen in zelfvertrouwen.

Weet je, jij als jonge professional bent bijzonder en je hebt de mogelijkheid om anderen te inspireren. Door het inzetten van je talenten, door jezelf te ontwikkelen en door gewoon jezelf te zijn. Maar wanneer je gewend bent om negatief over jezelf te denken en jezelf steeds te gelijken met anderen, vergeet je hoe speciaal je bent. Dan is het heel goed om weer van binnenuit te gaan ontdekken wat jou bijzonder maakt en waarom jij wél goed genoeg bent, zodat je met meer zelfvertrouwen in het leven kunt staan. Zo kun jij weer met plezier de regie pakken over jouw leven en loopbaan. 

Wil jij ook weer regie over je leven en loopbaan en voorgoed afrekenen met je onzekerheid? Wil jij weer leren hoe je blij kunt zijn met wie je bent? Wil jij groeien in zelfvertrouwen?

Dan is mijn gratis coachgesprek echt wat voor jou! Tijdens dit gesprek kom je erachter wat jij kunt doen om je onzekerheid te verruilen voor zelfvertrouwen én ik geef je meteen 3 tips die je helpen op weg naar meer regie, minder onzekerheid én meer zelfvertrouwen.

Wat krijg je?

Plan nu jouw gratis coachgesprek!

Deze vrouwen gingen je voor: