Gratis oefening

Bouw aan het fundament van je zelfvertrouwen

Herken jij je hierin?

Voel jij je vaak onzeker over jezelf en ben je bang voor de mening van anderen? Heb jij regelmatig last van negatieve gedachten over jezelf? Je probeert van alles om te stoppen met je eindeloze gepieker over wat je spannend vindt en wat anderen van je denken, maar zonder verschil. Je wordt er doodmoe van!   

Weet je, af en toe onzeker zijn is helemaal niet erg. Ik zie veel vrouwen zoals jij worstelen met hun onzekerheid. Maar het houdt je tegen om te genieten van je leven of de dingen te doen die je zo graag wilt doen. Bovendien kost het je ook nog eens erg veel energie. Je bent namelijk, zowel bewust als onbewust, veel bezig met dingen die je juist onzeker maken. 

Doorbreek je onzekerheid

Misschien zie jij helemaal niet meer wat jóu mooi, leuk en bijzonder maakt of wat écht belangrijk voor je is. Dat is ook niet zo vreemd. Als je gewend bent jezelf steeds te vergelijken met anderen kom je in de vicieuze cirkel van onzekerheid terecht. 

Als jij van binnenuit ontdekt wat belangrijk voor je is en wat jou bijzonder maakt dan doorbreek je de cirkel van onzekerheid. Onzekerheid heeft namelijk alles te maken met niet goed weten wat je nodig hebt en wat belangrijk voor je is. Als je dat niet zo goed weet, ga je om je heen kijken hoe anderen het doen, dan ga je vergelijken. Dat kan ook anders! Reken af met die onzekerheid en bouw een stevig fundament voor je zelfvertrouwen! 

Hoe zou jouw leven eruit zien als je:

Hoe pak je dat aan?

Ik heb een hele toffe én effectieve oefening voor je gemaakt. Daarmee ga jij op zoek naar welke dingen voor jou het meest belangrijk zijn en wat jou uniek maakt. Door daar aandacht aan te besteden én er ruimte voor te maken in je leven, groeit je zelfvertrouwen. En dat gaat je heel erg helpen om jezelf niet langer te vergelijken met anderen. Zo kun je dan jouw onzekerheid en negatieve gedachten over jezelf, achter je gaan laten.  

Het heeft mij ook enorm geholpen om stil te staan bij mijn kernwaarden. Als ik bijvoorbeeld onzeker ben over iets dan neem ik de tijd om na te gaan of de keuze die ik maak past bij mijn belangrijkste waarden: ontwikkelen, inspireren, vrijheid, authenticiteit en verbinding. Dat helpt mij om vanuit rust en zelfvertrouwen keuzes te maken. En dat gun ik jou ook!

Wat kun je verwachten?

De oefening ‘Ontdek jouw fundament voor meer zelfvertrouwen’ is een praktische tool die je helpt om stil te staan bij de dingen die voor jou van onschatbare waarde zijn in je leven. In de oefening ga je op zoek naar jouw kernwaarden. Kernwaarden zijn jouw diepe overtuigingen die verklaren waarom je doet wat je doet. Zij vormen jouw kompas bij de keuzes die je maakt. Ze zijn uniek voor jou, want niemand heeft precies dezelfde combinatie van kernwaarden als jij.

Je ontvangt:

Uitleg oefening – kernwaardenlijst – Werkblad

Als je met de oefening aan de slag gaat ontdek je:

Ben jij al nieuwsgierig geworden?

Deze jonge vrouwen gingen je voor:

Gratis oefening

Je kunt ontvangt de oefening gratis. Als je de oefening wilt ontvangen, laat je je mailadres achter. Daardoor kom je op mijn maillijst. Ik stuur je dan af en toe een inspiratiemail. Je kunt je hiervoor elk moment afmelden.