Life coaching

 Exclusief 1-op-1 coachtraject: Ontwikkel een positief zelfbeeld!

Hoe zou jouw leven eruit zien als je:

Jij:

Jij bent een jonge vrouw en je voelt je vaak onzeker over jezelf. Jezelf écht laten zien aan anderen of zeggen wat je denkt, vind je lastig. Vaak denk je negatief over jezelf en vergelijk je jezelf steeds met andere vrouwen uit je omgeving. Hoe kan het dat zij wel zelfvertrouwen hebben?

Jij hebt zelf al van alles geprobeerd om te stoppen met onzeker zijn, maar tot nu toe merk je nog maar weinig verschil. Dat komt door je negatieve zelfbeeld. Je denkt vaak dat jij niet goed, mooi of leuk genoeg bent en dat maakt je onzeker.

Je zelfbeeld:

Jouw gevoelens van onzekerheid hebben alles te maken met hoe je naar jezelf kijkt. Maar ook met wat je over jezelf gelooft. Dat is je zelfbeeld. Je zelfbeeld is in de loop van je leven ontwikkeld en kan heel bepalend zijn voor hoe je in het leven staat.

Een positief zelfbeeld zorgt er bijvoorbeeld voor dat je niet bang bent wat anderen van je vinden. Het maakt dat je vol vertrouwen keuzes durft te maken die bij je passen. Ook helpt het je om jezelf te accepteren en positief over jezelf te denken. Een negatief zelfbeeld zorgt dat je gelooft dat je niet mooi, leuk of goed genoeg bent!

Hoe het echt zit:

Jij zit vol met mogelijkheden, met talenten en met dromen. Jij bent de moeite waard en hebt de potentie om anderen te inspireren, gewoon door jezelf te zijn. Jij bent in staat om vanuit een gezond zelfbeeld keuzes te maken die bij je passen, zodat jij gaat doen waarvoor je bent bedoeld.

Daarmee bewijs jij niet alleen jezelf een dienst, maar ook jouw omgeving, je familie en vrienden, je partner en misschien wel jouw kids. Zo draag jij vanuit wie je bent, iets moois bij aan jouw wereld. Door gewoon jezelf te zijn en vol zelfvertrouwen in het leven te staan. Want jij bent waardevol en je doet ertoe. Verlang jij er al naar om dat te gaan ervaren?

Yes, you can do it!

Je hebt zelf al heel veel geprobeerd, maar nog zonder resultaat. In mijn coaching ontwikkel je aan de hand van praktische en creatieve oefeningen een positief zelfbeeld. In 5 livesessies van 1 uur gaan we aan de slag met de 4 verschillende bouwstenen voor een positief zelfbeeld.

Je leert heel veel over jezelf en je zelfbeeld, maar dat niet alleen: je leert ook hoe je jezelf kunt accepteren, zodat je daadwerkelijk anders naar jezelf kijken: met meer compassie en positiviteit.

Deze jonge vrouwen gingen je voor:

Dit krijg je:

Het is namelijk heel belangrijk als we gaan samenwerken dat jij je fijn voelt bij mij én dat we een match zijn.

Dit is je resultaat:

Investering:

Dit traject is een prachtige manier om jouw negatieve zelfbeeld om te bouwen naar een positief zelfbeeld, zodat je met meer zelfvertrouwen en plezier in het leven kunt staan. Door de 1-op-1 begeleiding krijg je mijn volledige persoonlijke aandacht.

Ik zet met veel plezier mijn kennis en talenten in om jouw te helpen je doel te bereiken. Ik verwacht daarom van jou ook 100% commitment voor dit traject.

Jouw investering bedraagt éénmalig € 495,- vrijgesteld van BTW. (Ook betaling mogelijk in 5 termijnen van € 105,-)

Je ontvangt:

1-op-1 begeleiding – 5 livesessies van 1 uur – werkboek vol praktische en creatieve oefeningen 

Heb jij al zin in een positiever zelfbeeld?