Loopbaancoaching

Fluitend en vol zelfvertrouwen naar je werk!

Hoe zou het zijn als jij:

Herken jij dit? 

Jij bent een echte professional, je bent enthousiast begonnen aan je loopbaan.  Je bent ambitieus en wilt je graag ontwikkelen. Je weet alleen nog niet precies hoe of in welke richting, je twijfelt soms een beetje. Maar je werk en je loopbaankeuzes zitten wel vaak in je gedachten. Je vraagt je dan af of je wel op je plek zit, of je al die hoge verwachtingen wel kunt waarmaken en of je werk eigenlijk wel bij je past. Dat maakt dat je bang bent om te falen of door de mand te vallen. 

Je vraagt je soms zelfs af of je wel de juiste keuzes hebt gemaakt wat betreft werk en opleiding en de richting die je hebt gekozen. Dat maakt je onrustig, bezorgd en onzeker. Je bent bang dat als je hier niets mee doet dat je uiteindelijk uitvalt op je werk door spanningsklachten of zelfs burn-out. Je ziet dat ten slotte om je heen gebeuren bij collega’s en vrienden. Dat wil je vóór alles voorkomen.

Je verlangt ernaar om vanuit rust en vol met zelfvertrouwen, fluitend naar je werk te gaan.  Dat je weet welke richting je op gaat, dat je vertrouwen hebt in wie jij bent en wat je te bieden hebt en dat je energiek en voldaan thuiskomt uit je werk. Maar vooral dat je geniet van de loopbaan die je hebt gekozen. 

Fluitend naar je werk?

Vol zelfvertrouwen doen waar je goed in bent en blij van wordt?

Een loopbaan vol werkgeluk:

Jij bent in staat om je talenten en vaardigheden in te zetten binnen jouw loopbaan. En als je dat doet geeft je dat energie, voldoening en een geluksgevoel. Als jij tot jouw volle potentie komt dan bewijs je niet alleen jezelf een dienst, maar ook de mensen met wie jij samenwerkt. Voelt dat voor jou ook al zo? Of zit daar nog twijfel? 

Ontdekken waar je goed in bent en in welke werkomgeving jij het beste tot je recht komt, zorgt ervoor dat je concrete stappen kunt zetten die leiden naar minder werkdruk en meer werkgeluk. Want als jouw baan goed aansluit bij je vaardigheden, je kwaliteiten, je talenten en je waarden dan levert dat je naast een heleboel plezier ook energie op. 

Daarom is het zo belangrijk om te investeren in jezelf en je loopbaan. Zodat jij weet wat bij je past, waar je gelukkig van wordt en welke stappen jij kunt zetten om jouw droom loopbaan te realiseren. Zo zorg je ervoor dat je mentaal fit blijft, een prettige collega bent en de regie neemt over jouw leven en loopbaan. 

Loopbaancoaching, iets voor jou?

Tijdens de coaching ontdek je samen met mij waar jouw talenten liggen, welk werk daar het beste bij aansluit en hoe jij jouw loopbaanwensen kunt vertalen in concrete acties. 

In een aantal sessies gaan we samen aan de slag aan de hand van praktische en creatieve oefeningen. 

Zo krijg je steeds meer inzicht in jezelf en ga je denken in mogelijkheden. Zo ontwikkel je stap voor stap meer zelfvertrouwen en weet je precies wat jou te doen staat op jouw weg van werkdruk naar werkgeluk.

Deze young professionals gingen je voor:

Dit krijg je:

Het is namelijk heel belangrijk als we gaan samenwerken dat jij je fijn voelt bij mij én dat we een match zijn.

Dit is je resultaat:

Investering:

Dit traject is een fijne manier om helderheid te krijgen over wat jou te doen staat om niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst, jezelf optimaal in te kunnen zetten en de loopbaan van je dromen te realiseren. Zo ga jij van werkdruk naar werkgeluk. Door de 1-op-1 begeleiding krijg je gedurende het traject mijn volledige persoonlijke aandacht.

Ik zet met veel plezier mijn kennis en talenten in om jouw te helpen je doel te bereiken. Ik verwacht daarom van jou ook 100% commitment voor dit traject. 

Jouw investering bedraagt éénmalig € 1097,- (vrijgesteld van BTW). (Ook betaling mogelijk in 8 termijnen van € 140,-)

Tip: In veel gevallen zijn er mogelijkheden om een loopbaantraject te laten vergoeden via je werkgever! Informeer daar dus zeker even naar.

Je ontvangt:

DISC Workshop – 1-op-1 begeleiding – 8 livesessies van 1 uur – praktische en creatieve oefeningen

Heb jij al zin in werkgeluk in plaats van werkdruk?