Over Maria

Als loopbaancoach wil ik je inspireren om vol plezier en vertrouwen jezelf te zijn, zowel in je loopbaan als daarbuiten. Zodat jij keuzes maakt die goed aansluiten bij wie jij bent, bij jouw talenten en passie. Daarom heb ik er mijn persoonlijke missie van gemaakt om zoveel mogelijk vrouwelijke professionals te helpen groeien van onzekerheid naar zelfvertrouwen en weer fluitend naar hun werk te gaan.

Om mijn missie kracht bij te zetten heb ik een post hbo opleiding tot professioneel coach gevolgd en combineer ik dit in mijn coaching met mijn jarenlange ervaring als verpleegkundige, sociaal werker en adviseur.

Mijn reis

Nu ik werk als life- en loopbaancoach komt alles wat past bij wie ik ben samen. Het sluit goed aan bij mijn kennis, mijn talenten en mijn passies: verbinding, groei en creativiteit. Daardoor ga ik vol plezier en vertrouwen, fluitend naar mijn werk.

Dit was niet altijd zo. Ik heb tot nu toe een gevarieerde loopbaan gehad en kende de vragen en onzekerheid die ik terugzie bij mijn klanten als geen ander: Kan ik dit wel? Past dit werk bij wie ik ben? Waar liggen mijn talenten? 

Inmiddels weet ik dat zelfinzicht, ontwikkeling, groei en zingeving ervoor zorgen dat ik keuzes kan maken die zijn gebaseerd op rust en vertrouwen. Daardoor ben ik nu bezig met de dingen die goed bij mij passen en ervaar ik veel meer rust, geluk en vrolijkheid. Dus zet ik met veel plezier mijn vakkennis als (loopbaan)coach in om jou in beweging te zetten, omdat ik het jou ook gun om vol zelfvertrouwen te gaan doen waar je blij van wordt en wat bij je past. 

Maria in een notendop

Lange zomeravonden vol gezelligheid met de mensen die mij lief zijn of een stevige wandeling in het bos, met een fijne podcast in mijn oren. Daar ontspan ik van.

Ik lees graag en laat me dan het liefst inspireren door een mooi boek over zingeving, leven met aandacht of zelfontwikkeling. 

Samen met mijn man en onze 3 kids woon ik in de Hoeksche Waard, vlakbij Rotterdam.

Woorden die mij kenmerken zijn: nuchterheid, optimisme, verbinding, creativiteit en plezier. 

Ik hou van rode nagellak, verse pesto en heel veel kleur. Ik geloof in God en ik geloof dat elke vrouw vanuit haar talenten de wereld iets moois te bieden heeft. 

Ik droom van een reis naar IJsland en van het schrijven van een boek.

Ik coach en inspireer vrouwelijke professionals om vol vertrouwen zichzelf te zijn, zowel in hun loopbaan als daarbuiten. Zodat ze veranderen in vrouwen met een gezond zelfbeeld, die fluitend naar hun werk gaan. 

Benieuwd hoe ik je kan helpen?